24 mei 2018
Desy

Wij kunnen deze vork wel gebruiken

Heb jij niet ook af en toe gewenst dat er een middel zou bestaan waardoor je een seintje krijgt als je teveel hebt gegeten om te voorkomen dat je een halfuur na de maaltijd met een uit elkaar barstende buik op de bank zit?

Dat middel is er nu!

Volproppen

Deze bijzondere vork zorgt ervoor dat je noot meer teveel eten in je mond kunt stoppen. Met dit uitzonderlijke stuk bestek kun je eindelijk je goede voornemens -ja het werd tijd, het is al mei- waar gaan maken. De vork houdt namelijk bij wat je eet, wanneer je eet en geeft je een seintje als je teveel in je mond stopt. Eigenlijk dus precies wat we nodig hebben als ons verstand het laat afweten en het oog weer eens groter is dan de maag. Maar hoe werkt dit precies?

Bijhouden

De Hapi-vork is een slim stukje technologie dat bijhoudt hoe snel je eet. Te snel eten leidt tot een slechte vertering en een slechte grip op het gewicht. De Hapi-vork is een elektronische stuk bestek dat je helpt je eetgewoonten te monitoren. Het waarschuwt je ook wanneer je te snel eet door middel van lichtjes en lichte trillingen. Ook met het bestek hoe lang je over een maaltijd doet, hoe vaak je de vork per minuut naar je mond brengt -ja, confronterend- en hoeveel tijd ertussen zit.

Lees ook: Tips om je oven schoon te houden tijdens het bakken

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Hapi | Beeld: videostill