12 januari 2021

Samen met je trouwe viervoeter Ben & Jerry’s eten, wie wil dat nou niet?

We zijn dol op ijs van Ben & Jerry’s. Het mag dan winter zijn, er is altijd een reden om een bak van onze favoriete ijssmaak naar binnen te werken. Het ijsmerk komt regelmatig met nieuwe smaken, zo brachten ze onlangs nog een nieuwe smaak lactosevrij ijs uit. Dit keer kunnen we weer twee nieuwe smaken presenteren, maar dan wel voor je hond! Zo kunnen jullie samen genieten van een ijskoude snack. 

Doggie Desserts

Er zijn twee dingen in het leven waar veel mensen dol op zijn: eten en honden. Hoe leuk is het dan om die twee te combineren? Dat moeten de makers van Ben & Jerry’s ook gedacht hebben. Het ijsmerk heeft twee nieuwe ijssmaken aangekondigd, speciaal gemaakt voor je trouwe viervoeter: de Ben & Jerry’s Doggie Desserts. 

Twee smaken

De twee nieuwe smaken hebben de namen ‘Pontch’s Mix’ en ‘Rosie’s Batch’ gekregen. Voor de ijsjes is een basis van zonnebloemolie gebruikt, zodat het veilig is voor honden. De eerste smaak, Pontch’s Mix, is een combinatie van pindakaas en pretzel swirls. Rosie’s Batch smaakt naar pompoen met minikoekjes erin. Welke zou jouw hond het lekkerst vinden? 

Kantoorhonden

De nieuwe ijssmaken danken hun naam aan de honden die rondhangen op het hoofdkantoor van Ben & Jerry’s. Het is een waar hondenkantoor te noemen, want er lopen vaak wel veertig honden rond — wat betekent dat we misschien nog wel 38 smaken kunnen verwachten. Pontch’s Mix is vernoemd naar een aanhankelijke Franse buldog en Rosie’s Batch dankt haar naam aan een reddingshond. 

In de winkels 

Beide smaken zijn verkrijgbaar in individuele bekers van 120 gram of in een voordeelverpakking met vier ijsbekers. Wanneer de Doggie Desserts in Nederland in de winkels liggen, is nog even afwachten. Wij (en onze honden) kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Yay! Ben & Jerry’s komt met een nieuwe lactosevrije ijssmaak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Ben & Jerry’s, The Kitchn | Beeld: Videostill Ben & Jerry’s