02 december 2022
Jaimy Boer

Dit wil je op het aanrecht hebben!

Wij zijn dol op de airfryer, maar er zit helaas één nadeel aan dit handige apparaat. Er past namelijk niet zoveel in en dus moet je om de beurten iets bakken. Gelukkig is dat probleem verholpen met de dubbele airfryer – en het is het perfecte cadeau voor de feestdagen! 

Wachten is voorbij

Een airfryer is tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. Hij ruikt minder dan de normale frituurpan en het is een stuk makkelijker. Geen gedoe met vet of schoonmaken. Helaas is het formaat altijd net te klein. Hierdoor passen er niet zoveel snacks in of moet je wachten tot de volgende portie friet klaar is. De oplossing: een airfryer met meer ruimte.

Twee mandjes

Onze gebeden zijn gehoord en er bestaat nu eentje met twee mandjes. Net als dat je vroeger de dubbele frituurpan had, is er nu dus een dubbele airfryer te koop. Je hoeft dus niet meer te wachten en je hebt extra veel snacks – en daar kijken wij enorm naar uit!

Dubbel zoveel snacks

Je koopt de dubbele airfryer bij Inventum. De machine bevat twee manden van elk 4 liter. Deze zijn te koppelen via Dual Cook zodat je ook één grote mand hebt voor meerdere gerechten. Geen slappe friet en knapperige bitterballen, want met de sync-functie kan je elke mand ook apart instellen. Ideaal!

Je bestelt je nieuwe favoriete keukenmachine hier en kost het 149,99 euro. Het is wat duurder dan een normale airfryer, maar je krijgt er wel twee grote mandjes voor terug. Kortom, je krijgt zeker waar voor je geld!

Lees ook: 5 handige hacks met de airfryer die je moet kennen

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: Inventum