03 juni 2020
Marlieke

Borrelaars opgelet, Albert Heijn waarschuwt voor allergenen in verwisselde snack

Heb je onlangs borrelinkopen gedaan bij Albert Heijn? Let dan goed op welke bitterballen je hebt gekocht. De supermarktketen waarschuwt namelijk dat Kwekkeboom bitterballen door een verpakkingsfout allergenen kunnen bevatten die niet staan aangeduid op de verpakking.

Verwisseld

Albert Heijn laat weten dat een deel van de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen wordt teruggehaald nadat is geconstateerd dat in een aantal gevallen de verkeerde bitterballen zijn verpakt. Door de verpakkingsfout kunnen er Kwekkeboom Oven & Airfryer Rundvlees bitterballen in de zak zitten, in plaats van de balletjes met kaas.

Allergenen

De bitterballen met rundvlees bevatten allergenen die door de productverwisseling niet op de verpakking van de Old Amsterdam bitterballen staan aangegeven. In de rundvleesbitterballen van Kwekkeboom zit namelijk ook ei, selderij en sulfiet.

Retourneren

Klanten die Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen hebben gekocht, kunnen het product retourneren. Controleer eerst wel even de verpakking. De mogelijk verwisselde partij heeft de code Mei 2021-2105 met tijdsaanduiding 21:57 tot 23:05. Deze code vind je achter de houdbaarheidscode op de verpakking. Klanten die een verpakking hebben met deze code kunnen deze zonder kassabon inleveren bij de servicebalie van Albert Heijn. Zij ontvangen dan het volledige aankoopbedrag terug.

Lees ook: Een basilicumplantje gekocht? Dit is het eerste wat je ermee moet doen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Albert Heijn | Beeld: Pixabay