05 juli 2019

De Krenten-Rozijnenbollen kunnen stukjes hard plastic bevatten

Heb jij onlangs boodschappen gedaan bij PLUS, dan kan het zijn dat je een lekkere zak met Krenten-Rozijnenbollen in je boodschappenkarretje hebt gegooid. Oppassen geblazen, aangezien de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onlangs een officiële waarschuwing heeft geplaatst. Er zouden stukjes hard plastic in de bollen zitten.

Eet de rozijnenbollen niet op!

Niet alleen PLUS

De waarschuwing is niet alleen afgegeven voor de supermarktketen PLUS. Ook Jan Linders Supermarkten verkopen de Krenten-Rozijnenbollen die de stukjes plastic kunnen bevatten. Ook deze krentenbollen kun je beter niet eten, aangezien de plastic stukjes voor gevaar kunnen zorgen.

Specifiek

Het gaat om de ‘PLUS Rozijnen-krentenbollen’ (6 stuks, verkoopdatum 29-06-2019) met streepjescode 8710624892807. Daarnaast gaat het ook om de ‘Korengoud Reuze Rozijnenbollen’ (4 stuks, houdbaar tot en met 12 juli) en ‘Jan Linders Lekker Lang Vers Krenten-Rozijnenbollen’ (8 stuks, houdbaar tot en met 1 juli) van Jan Linders Supermarkten. Beide supermarkten verzoeken de krentenbollen zo snel mogelijk te retourneren. De gedupeerden krijgen het aankoopbedrag gewoon terug.

Lees ook: Koffietest: deze koffiepads zijn lekkerder dan echte Senseo-pads

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Wikipedia