08 augustus 2018
Desy

Heel Holland Bakt met dít bakgereedschap

Het allergrootste genot van bakken? Het aflikken van het bakgereedschap. Of het nu de spatel of de handmixer is: menigeen doet zich tegoed aan het achtergebleven beslag alvorens het de vaatwasser in gaat. Mocht je nu dat laatste beetje beslag toch nog willen gebruiken, dan is dit gereedschap je droommiddel. 

Dit middel voor je garde redt zelfs het kleinste beetje beslag.

Whisk Wiper

Maak kennis met de ‘Whisk Wiper’, een voorwerp dat ontworpen is om zelfs het kleinste beetje beslag te redden. Zo kun je iedere drup gebruiken in je baksel. Het product is ontworpen door Matthew Michael, die er na een baksessie achterkwam dat het wel heel moeilijk was om de garde schoon te maken. Toen hij staafje na staafje met zijn vingers schoon probeerde te geven vroeg hij zich af: ‘Waarom bestaat er geen product waarmee je de hele garde in één keer kunt schoonmaken?’ Het idee voor de Whisk Wiper was geboren.

Multifunctioneel

Het werkt als volgt: doe, voordat je begint met mixen, de Whisk Wiper op je garde. mix vervolgens je beslag zoals je normaal gesproken ook zou doen. Ben je klaar met mixen, haal dan de Whisk Wiper naar voren. Je zult zien dat al het beslag meekomt. Maar dat is niet het enige wat het product kan doen: door de Whisk Wiper kun je de garde ook op het keukenblad neerzetten zonder dat het hele aanrecht meteen onder de troep zit. Ook kun je door middel van het product de garde aan de rand van de kom hangen, er de kom mee uitschrapen én kun je hem op de kop neerzetten zonder dat al het beslag op het keukenblad drupt. Zo’n klein product, zo’n grote impact!

Lees ook: Houd je wel van een biertje op z’n tijd? Dan hebben we slecht nieuws voor je..

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Whisk Wiper | Beeld: videostill