Slim: met deze truc ben jij altijd voorzien van verse frietjes bij de McDonald’s

McDonald's

De McDonald’s frietjes zijn heerlijk, maar dan moeten ze wél vers zijn

Wie zin heeft in een snelle, makkelijke hap belandt al snel in het fastfoodrestaurant McDonalds. Effe snel een burgertje naar binnen werken, heerlijk. En ach, als je toch al slecht bezig bent, kun je er toch net zo goed een menu van maken? Heerlijk, met die Franse frietjes. Maar soms blijken die ogenschijnlijk heerlijke frietjes al koud en slap te zijn. Komt jou dit net iets te vaak voor? Pas dan deze truc toe. Gegarandeerd verse frietjes!

Een oud-medewerker van McDonald’s besloot deze tip van een parel niet langer voor zich te houden en onthult hoe jij altijd voorzien kan worden van de meest verse portie Franse frietjes. Frietjes die regelrecht uit de frituur komen en nog knetteren van de hete olie waar ze net uitkomen. En het is helemaal niet zo moeilijk om bovenstaand scenario te realiseren. Het enige wat je hoeft te doen: is vragen om frietjes zonder zout (ook nog eens beter voor je).

Geheim
De oud-medewerker van de McDonalds vertelt dat frietjes zonder zout bestellen dé manier is om voorzien te worden van verse, warme, knapperige frietjes. “Als er friet zonder zout wordt besteld, dan wordt er een nieuwe portie friet in de frituur gedaan, speciaal voor jou. De frietbak en de schep worden schoongemaakt zodat er geen zoutresten meer aan zitten. Als de frietjes uit de frituur komen, wordt er direct een portie zonder zout voor jou uitgeschept.”

Wil je toch eigenlijk wel zout over je friet? Dan is er nog geen nood aan de man. Bij de kassa liggen namelijk kleine zakjes zout die je mee kunt nemen waardoor je je verse frietjes alsnog kan voorzien van lekker laagje zout.

Vond je dit artikel leuk? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels