27 mei 2019
redacteur

Hij ligt maar even in de winkel, dus proef hem snel!

Fijn nieuws om de maandag mee te beginnen: onze geliefde Tony’s Chocolonely komt weer met een nieuwe smaak! Een tijdelijke, want de estafettereep ligt, zoals gewoonlijk, maar even in de winkel. Wil je de reep proberen, dan is enkele haast dus geboden. Maar hé, een goed excuus om hem snel in je winkelwagentje te gooien!

Ga jij hem proeven?

Nieuwe smaak: Wit Citroen Maanzaad Crumble

Tony’s Chocolonely heeft de smaak Wit Citroen Maanzaad Crumble tijdelijk toegevoegd aan zijn assortiment. Met het romige van de witte chocolade en het friszoete van de citroen, is deze reep het beste van twee werelden. De reep is een estafettereep, wat betekent dat hij na verloop van tijd weer uit de collectie verdwijnt en plaatsmaakt voor een andere reep. Wil je de nieuwe smaak proeven, dan moet je dus niet te lang wachten!

Estafettereep

Toch is er goed nieuws. Waar de estafetterepen voorheen slechts zes maanden in de schappen lagen, krijgen ze nu verlenging. De repen blijven voortaan een jaar lang verkrijgbaar. Wanneer je in een estafettereep je nieuwe favoriet hebt gevonden, dan heb je in het vervolg dus 365 dagen de tijd om hem in te slaan. De reep Wit Citroen Maanzaad Crumble is de eerste smaak die een jaar lang in de schappen zal liggen, maar Tony’s besloot ook zijn voorganger een half jaar langer in de schappen te laten. Fans van Melk Amandel Kletskop kunnen dus nog even vooruit.

nieuwe smaak tony's wit citroen maanzaad crumble

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Recept: Nutella-pannenkoeken met warme chocoladesaus

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: ELLE eten | Beeld: Sebastian Koppehel voor Wikimedia Commons