28 oktober 2020
Sabine

Een chocoladetompouce is precies wat we in deze tijd kunnen gebruiken

Had je zin in chocolade én in een tompouce? Dan moest je maar beide lekkernijen naar binnen werken als je die tompouce- en chocotrek wilde stillen (ook geen straf). Wilde je het bij één snack houden? Dan werd het wat lastiger. Met de nadruk op werd. Het euvel is nu namelijk voorgoed voorbij want HEMA komt met een heuse choco tompouce.

In een nieuw jasje

Twee krokante laagjes bladerdeeg, gevuld met een heerlijk dikke roomlaag. Deze ingrediënten gaan toch perfect samen met een beetje chocolade? Het is ook wat HEMA gedacht moet hebben. Het warenhuis steekt de klassieke roze tompouce nu in een nieuw jasje. Maak je geen zorgen: de roze variant blijft gewoon bestaan, maar heeft nu simpelweg een chocoladezusje. 

Het gebakje

Het chocoladeroomgebakje is vanaf nu verkrijgbaar bij HEMA. Voor 1 euro kun je al een chocotompouce bemachtigen en daarvoor krijg je een gebakje dat bestaat uit twee krokante bladerdeeglaagjes, een flinke laag chocoladebavarois en om het af te maken nog een laagje chocoladeganache. Als dit je chocotrek niet stilt, dan weten wij het ook niet.

Op naar de HEMA! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Chocoladeliefhebbers opgelet! Onze HEMA held in een nieuw jasje: de choco tompouce.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Lees ook: Eindelijk: HEMA verkoopt binnenkort ook vega rookworsten

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram HEMA, Flair | Beeld: Tompouce door www.snack-nieuws.nl onder de licentie CC BY 2.0