30 april 2021

Perfect voor warme zomerdagen

Ben je ook zo’n fan van Toblerone? De reep met romige melkchocolade met een vulling van kleine stukjes nougat. De ideale snack die helaas altijd te snel op is. Gelukkig komt Toblerone met een nieuw product op de markt waar je veel langer mee doet!

IJstaart

Stel je voor: een ijstaart in de vorm van een cheesecake met een romige chocoladelaag en kleine stukjes nougat. Dat klinkt toch heerlijk? Toblerone is de keuken weer ingedoken en maakt met dit product waarschijnlijk een hoop mensen blij. De cheesecake weegt 430 gram en is daardoor perfect voor bij de barbecue of een warme zomerdag.

Romige melkchocolade

De cheesecake heeft een bodem van chocolade biscuit, een vulling van roomkaas en een topping met romige melkchocolade. Jum! In Australië is de cheesecake al te koop, en scoort de taart heel goed. Iemand reageerde met: “Het biscuit smaakt goed en heeft een goede balans met de semi-zoete vulling. De smaak is erg goed voor een bevroren cheesecake, en ik geef het als cijfer een 8.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Food Finds (@foodfindsgeelong)

Budget-proof

De cheesecake is op dit moment alleen nog te koop in Engeland en Australië. Bij de supermarkt Tesco in Engeland kost de taart £ 3,50, omgerekend € 4,00. De taart is dus ook budget-proof. Nu hopen dat de taart ook deze kant op komt, want we willen hier graag onze tanden in zetten!

Lees ook: recept voor Toblerone lavacakejes

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro.UK | Beeld: Unsplash, Martin de Arriba