24 mei 2018
Desy

Het is zo goedkoop, maar toch niet zo lekker…

Het is zo’n fantastisch concept: een restaurant met daarin álles wat je maar wilt bestellen. Of dit nu pizza, pasta, sushi of iets anders is. Maar die sushi, die kun je voortaan maar beter niet meer bestellen als je uiteten gaat in een All You Can Eat-restaurant. En ja, dit geldt ook voor de onbeperkt sushi eten-restaurants. 

Het is namelijk niet zo best gesteld met de hygiëne.

Onbeperkt

Het restaurant waarin je onbeperkt kan eten wint tegenwoordig enorm aan populariteit: menig bedrijfsuitje of verjaardag wordt tegenwoordig gevierd in een zogeheten ‘vreetschuur’. Alleen al in Nederland zijn er 400 restaurants waarbij je onbeperkt eten naar binnen kunt werken. Je krijgt misschien de neiging in dergelijke restaurants om sushi te bestellen (want: dit is lekker en duur), maar dit kun je de volgende keer toch maar beter laten.

Bah.

Het blijkt namelijk niet zo positief gesteld te zijn met de kwaliteit van de Japanse delicatesse die in All You Can Eat-restaurants wordt aangeboden. De Consumentenbond onderzocht twintig van deze restaurants en bestelde in ieder restaurant de vier populairste sushi’s. Alle onderzochte restaurants presteerden slecht op bepaalde punten en slechts twee van de twintig restaurants haalden een voldoende. Het is voornamelijk heel erg slecht gesteld met de hygiëne; alle sushi bevatten veel bacteriën waaronder de Enterobacterie en de E. coli bacterie. Bah..

Lees ook: Wow: M&M’s komt met deze verrassende, nieuwe dessertsmaak

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill