22 januari 2018
Sabine

Dit wil toch iedereen?

Met een goed stuk taart is niets mis, maar twee stukken taart is toch veel beter? Denk jij daar ook zo over? Mooi, want deze Tobleronetaart is nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn en hier wil je gewoon meer van eten dan slechts een puntje!

Je hoeft niet naar een of andere exclusieve supermarkt.

Toblerone
Chocolade is altijd een goed idee. Zeker in de vorm van taart. Een supermarkt die ook over deze kennis beschikt is de Albert Heijn. Je kunt in deze fantastische winkel namelijk een Tobleronetaart bemachtigen. Beter nieuws kunnen we je vandaag niet brengen.

Glutenvrij
Eet jij glutenvrij? Dan hoef jij deze taart niet aan je voorbij te laten gaan. Op de website van de Albert Heijn laat de supermarkt weten dat deze taart vrij is van gluten. Als je een glutenallergie hebt, kun je je dus prima tegoed toen aan deze lekkernij.

Kopen
Loopt het water je al in de mond? Dan kun je bij je eerstvolgende bezoekje aan de Albert Heijn het beste meteen naar het vriesvak lopen, hier vind je de lekkernij namelijk. Voor 5 euro is het taartje voor jou. Maar geloof ons: je kunt er beter meteen twee kopen.

Lees ook: HEMA heeft nu ook proseccotaarten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gatsby | Beeld: Albert Heijn