22 maart 2018
Desy

En laat het nu net de favoriet van velen zijn

Wie houdt van een snelle, lekkere maaltijd kan zijn geluk niet op bij de Subway: binnen enkele minuten wordt een heerlijk broodje in elkaar geflanst. Stuk voor stuk even vers en lekker dachten wij, maar dit blijkt niet helemaal het geval te zijn volgens een manager van de populaire keten. 

Dit is geen fijn nieuws voor de Chicken Teriyaki-fans.

Niet bestellen

Alles weten maakt niet gelukkig, is een veelgehoorde uitspraak. Dat gaat in dit geval eigenlijk ook op. Helaas zijn we nu eenmaal een nieuwsgierig volkje en zijn we ook wel benieuwd wat die manager van de sandwichketen te zeggen heeft. Hij deed -uiteraard anoniem- zijn zegje over welk broodje je beter niet kunt bestellen bij de Subway.

‘Stinky’

Op Reddit klapte de manager uit de school. Een Reddit-gebruiker vroeg zich af wat hij absoluut niet moest bestellen bij het restaurant. Het antwoord van de manager? Vermijd de ‘stinky chicken’. Met stinky chicken bedoelde hij de Chicken Teriyaki en de Chicken Chipotle, de laatste is overigens niet in Nederland verkrijgbaar. Waarom je deze moet vermijden? Wanneer de Subway kip ontvangt, is deze twee dagen houdbaar. Echter bewaart de Subway de kip voor bovenstaande broodjes vier dagen waardoor het een beetje ‘stinky’ kan worden. Yuk.

Regels

Echter moeten we er wel bij vermelden dat de Subway manager werkzaam is in een niet-Nederlands filiaal. Wellicht geldt hier in Nederland een andere regel wat betreft de houdbaarheidsdatum van de kip. Dat hopen we tenminste ten zeerste…

Lees ook: Dit is waarom de verpakking bij een fastfoodrestaurant ongezonder is dan het eten!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Good Housekeeping | Beeld: videostill