08 februari 2019

Geen ingewikkelde capriolen in de keuken

De meeste mensen zullen vaak zelf hun eigen lunch klaar moeten maken, maar wanneer je tot de Britse koninklijke familie behoort zul je het geluk hebben dat het met regelmaat voor je wordt gedaan. Toch maakt foodie Meghan Markle nog graag haar eigen lunch klaar en daar is niets ingewikkelds aan.

Geen ingewikkelde ingrediënten, wel een lekkere lunch.

Avocado fluisteraar 

Vorige maand werd Meghan Markle verblijd met een bezoekje van makeup-artiest Daniel Martin. Hij bezocht haar in Londen en Meghan schotelde hem een simpele, maar lekkere lunch voor. Wat ze precies klaarmaakte? Toast met avocado, thee en bonbons. Daniel plaatste een foto van de lunch op zijn Instagram en schreef erbij: “Terug naar onze Tig dagen.” Met Tig bedoelde Daniel de lifestyle website van Meghan die inmiddels niet meer online is. Ook bedankt Daniel Meghan voor haar gastvrijheid en hij noemt de hertogin van Sussex een ware “avocado fluisteraar”.

Wil je weten wat je nodig hebt om precies hetzelfde broodje klaar te maken als Meghan? Zorg dan dat je de volgende ingrediënten in huis hebt:

  • Volkoren zuurdesem brood
  • Rijpe avocado
  • Snufje zout
  • Snufje peper
  • Olijfolie

Zo ga je te werk:

Je hoeft hiervoor simpelweg het broodje te roosteren en de avocado te prakken. Prak de avocado niet te fijn, zodat er nog wat stukjes in blijven. Doe daarna wat zout en smaak over de avocado en doe nog een beetje olijfolie over het broodje. Geniet van je avocado toast à la Meghan Markle!

Lees ook: Dit is de favoriete thee van Meghan Markle

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Women’s Health Mag | Beeld: Videostill, Unsplash