22 november 2023
Sara Bergsma

Dat is nog eens gezellig gourmetten!

HEMA, bekend om haar betaalbare, trendy producten, heeft zichzelf weer overtroffen met dit opvallende gourmetstel. Het is roze, cute en klaar om jouw feestdagen nóg wat extra op te fleuren. Deze keukenmust-have is daarnaast ook nog eens verkrijgbaar voor een spotprijsje, rennen naar HEMA dus! 

Feestdagen

December staat bekend als een van de meest hectische maanden van het jaar, maar tegelijk is het ongetwijfeld ook de meest sfeervolle. Twinkelende lichtjes sieren de straten, kerstbomen staan in vol ornaat in onze woonkamers, en laten we de heerlijke dinertjes hier en daar niet vergeten! Voor die gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie hoef je natuurlijk niet altijd urenlang in de keuken te staan. Overweeg bijvoorbeeld eens een knusse gourmetavond. En wat deze avond nóg gezelliger maakt, is dit spotgoedkope roze gourmetstel van HEMA.

Gourmet raclette set 2 personen - HEMA

Beeld: HEMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenschappen

Dit roze gourmetstel van HEMA voegt een extra vleugje stijl toe aan jouw feestdagen dit jaar. Met een grillplaat van 21,5 x 8,5 centimeter en twee handige pannetjes, biedt dit compacte juweeltje alles wat je nodig hebt voor de ultieme gourmetervaring. Het product bevat ook twee spatels, zodat je direct aan de slag kunt. Het gourmetstel is geschikt voor twee personen en dus ook te gebruiken voor als je een keer wat anders wilt organiseren tijdens een date night met je grote liefde.

Voor degenen die wat meer gasten aan tafel willen verwelkomen, heeft HEMA ook een zes-persoonsvariant voor slechts €30. En ook voor de liefhebbers van roze is er goed nieuws: het twee-persoons gourmetstel schaf je aan voor slechts €25. Wees er snel bij, want in veel HEMA-filialen is dit pareltje helaas al uitverkocht. Online is-ie gelukkig nog wel verkrijgbaar!

Lees ook: Geen fan van bier? HEMA verkoopt nu prosecco pong

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HEMA | Beeld: Adobe Stock