08 februari 2022
Roos

Hier ga je de ander heel blij mee maken

Valentijnsdag staat voor de deur! Waar de een uitpakt met een zoetsappige avond zoals een dinertje buiten de deur, heeft de ander niet heel veel met deze speciale dag. Wil je je geliefde of een goede vriend(in) toch even in het zonnetje zetten? Dan is dít het perfecte cadeautje.

Voor de zoetekauwen

Denken we Valentijnsdag, dan denken we aan hartjes, rood en roze. En dat is dan ook precies wat deze lekkernij allemaal bevat. Bij Trés Bien scoor je namelijk speciaal voor Valentijnsdag heuse macarons in hartjesvorm. We moeten toegeven: dat hebben we nog niet eerder gezien. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tres Bien (@tresbiengroningen)

Hartjesvorm

De macarons in hartjesvorm zijn verkrijgbaar in roze en rood. Daarnaast kun je bij de zoete lekkernijen ook nog een kaartje laten bezorgen. Hierop kun je je lief, vriend(in), buurvrouw of wie dan ook verrassen met een persoonlijke boodschap. Zo zorg je ervoor dat de ander toch nog een speciaal cadeautje krijgt op Valentijnsdag. En wie weet, misschien wil hij of zij deze snack wel met je delen. 

Je scoort de macarons in hartjesvorm via deze link. Is de ander niet zo’n liefhebber van macarons? Op de website van Trés Bien vind je nog veel meer lekkere Valentijns snacks.

Lees ook: Recept: chocoladetruffels met maar 3 ingrediënten

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron en beeld: Trés Bien