20 maart 2023
Sanne

De Meester Patissier verzorgt zelf de desserts

Altijd al eens die heerlijke recepten van Robèrt van Beckhoven willen proeven én zoek je nog iets leuks om te doen met Pasen? Dan hebben wij het perfecte uitje voor jou gevonden. De Meester Patissier organiseert namelijk een zogenaamde ‘paas tea’ op eerste paasdag. 

Baksels van Robèrt

Droom jij ook altijd weg bij de heerlijke baksels van Robèrt tijdens Heel Holland Bakt? Dat snappen wij helemaal. Of het nu gaat om een gebakje, taarten, kunstwerken van chocolade of brood: hij kan het allemaal en het ziet er allemaal even smaakvol uit. Als je die lekkernijen altijd al zelfs eens hebt willen proeven, kun je natuurlijk naar zijn eigen winkel in Brabant gaan óf je bezoekt met Pasen zijn paas tea.

Paas tea

Op eerste paasdag, zondag 9 april, verzorgt Robèrt namelijk een paas tea. Hiervoor zul je eveneens naar Brabant moeten afreizen, want het zal plaatsvinden in het NEO KVL Hotel in Oisterwijk – vlakbij zijn eigen bakkerij dus. Daar kun je genieten van diverse buffetten met onder meer brood en – het beste deel als je het ons vraagt – desserts van bij Robèrt. Pokébowls, buddhabowls, salades en fruit worden bereid door de chefs van het hotel. Bij het afsluitende dessertbuffet geeft Robèrt zelf acte de présence.

Kosten

Klinkt goed, toch? Mocht je dus nog lekker willen genieten van heerlijk eten met je familie of vrienden, dan is dit een hele leuke optie als je het ons vraagt. De paas tea gaat alleen op reservering. Ontvangst is tussen 11.30 en 12.00 uur en de eindtijd is 14.00 uur. De kosten zijn 55 euro per persoon. Reserveren kan hier. Veel plezier!

Lees ook: Deze bewaartips van Robért van Beckhoven moet je weten!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Bij Robèrt | Beeld: NL Beeld