22 april 2022
Sanne

Oranje boven!

Koningsdag staat weer voor de deur en om het dit jaar extra feestelijk te maken komt Robèrt van Beckhoven met iets heel leuks. De Meester Patissier gaat namelijk exclusieve dubbeldekker oranje tompoucen thuisbezorgen in twee steden. Wij vertellen je meer!

Dubbeldekker oranje tompouce

Koningsdag is niet compleet zonder een heerlijke oranje tompouce! Daarom hebben Robèrt van Beckhoven en Thuisbezorgd.nl de handen ineengeslagen. Het Heel Holland Bakt-jurylid opent op Koningsdag namelijk twee tijdelijke bezorglocaties van zijn ambachtelijke bakkerij ‘bij Robèrt’ in hartje Amsterdam en Den Bosch.

Speciaal voor deze dag komt Robèrt met dubbeldekker oranje tompoucen. Deze zijn gemaakt van huisgemaakt bladerdeeg met 100% roomboter, luchtige Zwitserse room met echte vanille uit Madagaskar én uiteraard verrukkelijke oranje fondant. Klinkt goed!

Mensen blij maken

Robèrt van Beckhoven draagt met de titels Meester Patissier en Meester Boulanger de hoogste waarderingen in de internationale bakkerijbranche. Geen wonder dus dat er vorig jaar heuse files ontstonden in het Brabantse Oisterwijk voor de oranje-drive-through die ‘bij Robèrt’ organiseerde. Met de hulp van Thuisbezorgd.nl kan Robèrt dit jaar nóg meer mensen verblijden met zijn lekkernijen.

“Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige banketvulling met echte vanille”, stelt Van Beckhoven. “Uiteraard willen wij dan ook zoveel mogelijk mensen blij maken met onze Meesterlijke dubbeldekkers. We zijn erg trots dat we speciaal voor Koningsdag tijdelijke locaties van onze bakkerij openen in Amsterdam en Den Bosch, zodat mensen de exclusieve oranje tompouce gemakkelijk in huis kunnen halen.”

dubbeldekker oranje tompoucen

De dubbeldekker oranje tompoucen. (Beeld: Robèrt van Beckhoven x Thuisbezorgd.nl)

Bestellen

Klinken de Meesterlijke oranje tompoucen van Robèrt jou als muziek in de oren, maar is Brabant voor jou niet om de hoek? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt ze dit jaar namelijk niet alleen halen in de bakkerij te Oisterwijk, maar ook exclusief bestellen via Thuisbezorgd.nl. Daarnaast worden alle opbrengsten van deze samenwerking gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

De dubbeldekker oranje tompoucen zijn op 25 en 26 april van 12.00 tot 17.00 uur te bestellen via de app en website van Thuisbezorgd.nl. De tompoucen zijn per vier verpakt en kosten €16. 

Ook lekker: Recept: oranje tompoezen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en beeld: Robèrt van Beckhoven x Thuisbezorgd.nl