Proost: HEMA komt met speciaal bier voor Valentijnsdag

31 januari 2022
Jaimy Boer

HEMA slaat opnieuw de handen ineen met biermerk Lowlander

Valentijnsdag is de dag om helemaal uit te pakken, voor je partner maar ook voor jezelf. HEMA maakt het je wat makkelijker, en lanceert speciaal voor de dag van de liefde een romantisch biertje. Enne, dat bier is onweerstaanbaar. 

Lowlander Love Ale

Samen met biermerk Lowlander brengt HEMA bier uit waarmee je na één slok direct op een roze wolk zweeft: Lowlander Love Ale. Met het gebruik van afrodisierende middelen van moeder natuur is dit zeker een biertje waar je menig bierliefhebber blij mee gaat maken.

Afrodisierende middelen

Voor dit speciale biertje heeft HEMA gebruik gemaakt van afrodisierende middelen van moeder natuur, zoals zoete, sensuele aardbei, geurige roos en damiana. Damiana is een eeuwenoud aromatisch kruid, dat geliefd is om haar dromerige, gelukzalige werking. Kortom, een onweerstaanbaar flirterig en fruitig bier met een bloemige afdronk en uiteraard een mooie schuimkraag. Wat wil je nog meer?

Lowlander-love-ale-bier-hema

Perfect voor bij het diner

De Lowlander Love Ale bevat 5% alcohol en is te koop in een pakket van drie. Je hoeft ook niet diep in de buidel te tasten voor dit romantische cadeau, want voor 8 euro scoor jij het pakket al. Volgens de HEMA gaat het bier goed samen met Oosterse vis als tonijnsushi of wontons. Maar ook met gestoomde oesters met soja of een dessert met schapenkaas. Oftewel, alle gerechten die je je partner of jezelf wilt voorschotelen op Valentijnsdag. We kunnen niet wachten om dit bier te proberen!

Lees ook: Vrouw krijgt bakken kritiek om ‘koffie bij de HEMA’ en gaat viral

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: HEMA | Beeld: Pexels, HEMA