14 maart 2018
Sabine

3 kilo chocoladepasta, wie wil dat nu niet?

Wanneer je een Nutella-fan naar zijn liefde voor de chocoladepasta zou vragen, krijg je vaak het antwoord dat het hemels is, alleen als je de bodem van die pot Nutella bereikt. Zo’n pot van 630 gram is natuurlijk veel te weinig. Wil je minstens die inhoud keer vier in huis hebben? Dan hebben we goed nieuws voor je. Potten Nutella van 3 kilo zijn nu verkrijgbaar.

Je moet er wel een stukje voor rijden.

Emmers Nutella

Het is een goede dag voor Nutella-fans. Emmers Nutella van 3 kilo zijn nu verkrijgbaar. Sinds kort is het goedje namelijk in xxl-formaat verkrijgbaar bij een Duitse supermarkt, namelijk de Edeka Raber.

Supermarkt

De supermarkt ligt net over de grens bij Venlo. Vanaf hier is het nog maar een half uurtje rijden naar Neukirchen-Vluyn, waar de supermarkt zich bevindt. De Edeka Raber nam de Nutella-emmer op in haar assortiment nadat klanten steeds vaker vroegen of de notenpasta ook in een grote pot verkrijgbaar was. Helaas is de emmer niet bepaald een koopje. Voor een emmer vol chocoladepasta betaal je 29,99 euro, wat per kilo neerkomt op zo’n 10 euro. Voor een pot van 620 gram betaal je bij de Albert Heijn 4,15, wat neerkomt op 6,59 per kilo.

Lees ook: Deze heerlijke Nutella brownies maak je met maar twee ingrediënten!

Dit bericht nog eens lezen? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: HNL | Beeld: Facebook Edeka Raber