19 april 2023
Sanne

Wil je hebben!

Onlangs schreven we al over een serviesset van de Action die iedereen momenteel wil hebben. De prachtige collectie ging viraal op TikTok, waardoor ze als warme broodjes over de toonbank gingen. En extra leuk: het servies is nu ook verkrijgbaar in het roze!  

TikTok

Betrap jij jezelf erop dat je urenlang door TikTok heen scrolt? Dan ben je vast en zeker ook al eens de populaire serviesset van de Action tegengekomen op je For You Page. De prachtige borden van de winkelketen gingen helemaal viraal op het internet, en voor de dames (en mannen) die gek zijn op roze is er goed nieuws: de serviesset is er nu ook in het roze verkrijgbaar. Hebben, hebben, hebben!

Roze serviesset

Letterlijk iedereen had het over de serviesset van de Action die je voor een prikkie kon scoren bij de Action. Het was dan ook zeker niet raar dat de set binnen no-time was uitverkocht. Greep je er dus net naast of waren de kleuren gewoon niet echt jouw ding? Dan hebben we nu goed nieuws voor jou! Action heeft het kleurenpalet namelijk uitgebreid met een roze variant.

@amberpieterson

Dit te cutie servies bij de Action ? #servies #action

? son original – Neffah Twins

 

Voor en prikkie

Zie je al voor je hoe jij straks aan tafel zit met deze geweldige serviesset? Dan kan je de set gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Action voor een kleine prijs van maar €39,95. Helaas is de groene set niet meer verkrijgbaar op de website, maar zijn de blauwe – en natuurlijk – de roze set nog wel verkrijgbaar. Nét zo leuk!

Wil jij gaan genieten van elke maaltijd? Dan is deze serviesset duidelijk iets voor jou. En door het keramiek passen de borden helemaal bij de woontrends van nu. Daarnaast hebben de borden een prachtige afwerking met een contrasterende rand. Dek je tafel dus extra stijlvol met dit servies! We garanderen je dat het in de smaak valt. Kortom: voor dit servies maak je graag plek in je kast, toch?

Lees ook: Hebben: déze serviesset van Action gaat viraal op TikTok

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Girlscene | Beeld: Adobe Stock (Björn Wylezich)