17 maart 2023
Fabiën

Prachtig!

Steeds vaker zien we hoe keukentrucjes, handige gadgets of lekkere recepten viraal gaan op TikTok. En aan dat rijtje kunnen we weer wat nieuws toevoegen, want deze serviesset verovert op dit moment het platform. 

Serviesset

Ga jij binnenkort op jezelf wonen? Dan is de kans groot dat je aan het sparen bent voor je uitzet. Des te groter de kans dat je erachter komt dat sommige dingen best een hoog prijskaartje hebben, zo ook een nieuwe serviesset. Zie jij door de bomen het bos niet meer met al die dure prijzen? Geen zorgen! TikTok to the rescue. Er zijn namelijk genoeg video’s op het platform gedeeld waarbij gebruikers massaal deze prachtige serviesset van de Action hebben gekocht.

@gabriellawm #bordenset #action #actionshoplog #unboxing #actionhaul #actionhack #runtoaction #thankmelater #foryou ? original sound – user14647__

Prijs

Zie je al voor je hoe jij straks aan tafel zit met deze geweldige serviesset? Dan kan je de set gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Action voor een kleine prijs van maar €39,95. Helaas is de bruin/witte set niet meer verkrijgbaar op de website, maar zijn er wel andere kleurtjes beschikbaar. Nét zo leuk!

Wil jij gaan genieten van elke maaltijd? Dan is deze serviesset duidelijk iets voor jou. En door het keramiek passen de borden helemaal bij de woontrends van nu. Daarnaast hebben de borden een prachtige afwerking met een contrasterende rand. Dek je tafel dus extra stijlvol met dit servies! We garanderen je dat het in de smaak valt. Kortom: voor dit servies maak je graag plek in je kast, toch?

Lees ook: Recept: loaded fries met krokante kip en romige kaassaus

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Girl Scene | Beeld: Pexels