20 maart 2024
Sara Bergsma

Na de ‘crompouce’ en de ‘crookie’ is daar nu: het cronaantje!

Zoals we van de winkel gewend zijn, heeft Albert Heijn weer een breed assortiment aan vertrouwde én nieuwe producten ontwikkeld voor een goed gevulde paastafel. Zo zijn de paashaasbroodjes er dit jaar weer, zelfs in extra grote uitvoering. Maar ook komt de supermarkt met een nieuw product: het cronaantje.

Cronaantje

Iedereen heeft zijn of haar tanden inmiddels wel eens in een crompouce gezet, de roombotercroissant gevuld met Zwitserse room, afgetopt met een royale laag roze chocolade. En ook schreven we eerder deze week al over de crookie, waarbij een croissant met een koekje erin wordt afgebakken. Met een knipoog naar de trend om van twee bekende producten een nieuwe te maken, introduceert Albert Heijn de AH Excellent cronaantjes: lekkere mini croissantjes met bananensmaakvulling. Enne, als we TikTok mogen geloven valt het product zeker in de smaak!

@foodiebybibi De nieuwe crompouce? Cronaantje?? #albertheijn #nieuw #cronaantje #crompouce #tastetest #proeven #nieuweproducten #supermarkt #testen #voorjou #trending #foodiebybibi ? Fire for You (Sped Up) – Cannons

Banaan en croissant

De AH Excellent cronaantjes worden per 4 stuks verkocht. En liefhebbers van banaan kunnen hun geluk niet op. In een verpakking vind je namelijk mini roombotercroissants, gevuld met een luchtige room met bananensmaak. Yum! Om het helemaal af te maken worden de croissantjes bedekt met een laagje witte chocolade met bananensmaak.

Wij rennen alvast naar Albert Heijn, ga jij ze ook proberen?

Lees ook: Zo bewaar je knoflook het best

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Albert Heijn, TikTok @foodiebybibi | Beeld: Albert Heijn