19 augustus 2022
Jaimy Boer

Van een t-shirt met een peper tot een korte broek met spaghetti

Voortaan kun je niet enkel voor de heerlijkste pasta’s en sgroppino’s bij Spaghetteria terecht. De populaire Italiaanse restaurantketen heeft namelijk een kledinglijn gelanceerd die helemaal geïnspireerd is op hun gerechten. Lees gauw verder! 

Spaghetteria

Van pasta-cuisine naar pasta-couture. Bij Spaghetteria kan het allemaal! De rode draad in de collectie is de peperoncino, die Italianen al eeuwen gebruiken als talisman. Het pittige pepertje staat op t-shirts en op de tas, maar bestaat de collectie ook nog uit een bucket hat, sokken en zelfs sneakers. Op de korte broek en de truien vind je verleidelijke rode lippen met een sliert spaghetti, wat natuurlijk helemaal in thema is.

Spaghetteria 1

Pasta mode

Een van de eigenaren van Spaghetteria is zelf ook groot fan van de kledinglijn, en reageert (met een knipoog): “Ik draag het zelf allemaal elke dag. Net als m’n vrouw trouwens, want alles is uniseks. Mensen zien er gewoon beter uit in pasta-couture, dat zie je toch zo? Ook als cadeau voor vrienden en familie kan ik me echt niets beters voorstellen dan een lekker stukje pasta mode.”

Hoogwaardige kwaliteit

Voor de lijn is er samengewerkt met gerenommeerde designpartners. Zo werd de productie opgezet met de smaakmakers van Bruut en werden de t-shirts ontworpen door Paul van Raak. De items hebben, net als het eten in de restaurants, hoogwaardige kwaliteit voor een laagdrempelige prijs. Je scoort alle items in de webshop van Spaghetteria!

Lees ook: McDonald’s komt met gouden sieradenlijn die je kunt winnen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Spaghetteria