04 maart 2024
Hanna Mellema

Een publiekslieveling maakt haar terugkeer!

Afgelopen zondag zaten we weer aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering Heel Holland Bakt. In deze zesde aflevering met het thema ‘Oost, west, thuis best’ zetten de kandidaten weer hun beste beentje voor tijdens allerlei moeilijke opdrachten, maar toch waren de ogen vooral gericht op één specifieke gast in de tent. 

Aflevering 6

Ook deze aflevering komen er weer allerlei leuke opdrachten voorbij. Zo bakken de kandidaten een taart in de vorm van een fruitmand, wagen ze zich aan karamel slofjes én maken ze een eetbare versie van hun droomhuis in het spektakelstuk. Maar dat gaat allemaal niet zonder slag of stoot. Bij het maken van de mand-taart slaat de paniek toe bij Susan wanneer de vulling uit haar taart begint te lopen. En ook voor Aruna wordt de spanning even te veel wanneer de tijd voor het spektakelstuk om is: “Ik ben zo blij dat het voorbij is en gelukt is”, zucht ze met tranen in haar ogen.

Toch zijn het niet de twee dames die de tent dit keer moeten verlaten. Susan en Aruna staan gewoon in de halve finale, net als Tim en meesterbakker Rudo. Helaas betekent dit dat het Heel Holland Bakt avontuur eindigt voor Dennis. En dat vindt hij natuurlijk ontzettend jammer: “Dat ik er nu net zo voor de halve finale uit lig, daar baal ik extra van”, zegt hij. “Het is een enorme tent, maar toch voelt het heel knus.”

Terugkeer van Nhaan

Op X zijn kijkers van het programma natuurlijk weer onder de indruk van alle bijzondere baksels. Maar daarnaast is er een nog een ander onderwerp dat de tongen losmaakt: de terugkeer van Janny’s hondje Nhaan! De afwezigheid van Janny’s trouwe viervoeter was hét grote mysterie van dit seizoen, maar gisteren verscheen Nhaan eindelijk weer in de tent. En dat is niet alleen gezellig, maar ook nog eens hartstikke handig: “Nhaan is een wolf, stofzuiger en pannenlikker in één”, aldus André van Duin.

Eerder gaf Janny al antwoord op de brandende vraag waar haar teckel gebleven was. “Het blijkt maar weer, Nhaan is echt een ‘hot’ dog. Iedereen wil weten waar ze is! Maar geen zorgen, Nhaan was gewoon lekker thuis tijdens de opnames. Want ze moet eigenlijk gewoon minder snoepen. Natuurlijk is ze niet alleen en wordt er goed op haar gepast.”

Lees ook: Helaas: publieksfavoriet moet Heel Holland Bakt verlaten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Heel Holland Bakt, RTL | Beeld: © Elvin Boer/MAX