Oreo donut? In deze supermarkt scoor je die deze week

01 februari 2022
Jaimy Boer

Op naar Lidl!

Wij zijn dol op Oreo’s. Niet alleen de kleine koekjes zelf, maar ook van de andere producten met de chocolade en witte vulling. Op naar Lidl, want die supermarkt verkoopt deze week een smakelijke Oreo donut mét vanillevulling. 

Mcennedy

Vanaf 3 februari begint Lidl met het thema Mcennedy en staat de supermarkt vol met Amerikaanse producten. Van kreukelfrietjes tot baconburgers en cookie brownies. Waar wij vooral naar uitkijken is de Oreo donut: een smeuïge donut met vanillevulling. En voor 1 euro scoor je er twee!

Oreo-donut-Lidl

Oreo taart en muffins

Het is overigens niet het enige wat een vleugje Oreo heeft gekregen. Lidl verkoopt namelijk ook Oreo taart – een zoete taart met stukjes biscuit in een heerlijke room met vanillesmaak en een basis van pure chocoladebeslag – en muffins, met stukjes Oreo en crémevulling.

Zoete snacks

Natuurlijk houdt het hier niet op wat betreft de zoete lekkernijen uit Amerika. Zo verkoopt de supermarkt ook toastwafels, mini-donutkoekjes, popcorn-ijs, een brownietaartje, cookie brownies, choco-popcorn en een taart in Amerikaanse stijl. Jum!

Met deze smakelijke aanbiedingen kunnen we wel stellen dat de tijd van letten op de lijn voorbij is. Dit wil je toch niet missen? De aanbiedingen zijn vanaf 3 februari te vinden in de schappen!

Lees ook: Recept: Oreo-ijstaart uit viral TikTok

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lidl | Beeld: Lidl, Unsplash, Rosalind Chang Dn