31 januari 2022
Redactie Kookfans

Kook jij al regelmatig buiten?

Hoewel we meestal onze maaltijden bij het gasfornuis klaarmaken, is het steeds populairder om buiten aan de slag te gaan met je eten. Of je nu trek hebt in een gezellige winteravond rond een warme vuurschaal, of liever wacht tot een zomerse barbecue: de mogelijkheden zijn eindeloos.

(Advertorial)

Buiten koken in 2022

Voor velen is de keuken het hart van het huis. Het is de plaats waar we samenkomen, koken en de dag bespreken. De laatste jaren trekken mensen steeds meer naar buiten, waardoor de buitenkeuken een steeds grotere rol in ons leven speelt. 

We leven met z’n allen steeds meer buiten. Het terras is de plek waar we ontspannen en genieten, en waar we steeds vaker koken en eten. Het is dan ook geen verrassing dat we veel aandacht willen besteden aan het design en de leefbaarheid van onze buitenruimte.

Koken met OFYR

De buitenkeuken van 2022 bestaat uit veel meer dan de traditionele tafel, stoelen en barbecue. In een moderne buitenkeuken staan juist gezelligheid en een unieke ervaring centraal. De OFYR Classic is hier een perfect voorbeeld van. Dit kooktoestel heeft een kegelvormige vuurschaal die op een sokkel staat. Hierop ligt een ronde plancha-achtige kookplaat die een open vuur omringt. De unieke vorm en het warme vuur nodigen mensen uit om samen te komen rond de OFYR. Opwarmen, contact maken en genieten van de gezelligheid en het eten – dat is precies waar OFYR voor staat.

ofyr

Zelfs in kleine buitenruimtes

Maar wat als je geen grote tuin hebt of alleen beschikking hebt tot een balkon? Niet getreurd, want OFYR heeft ook aan kleine buitenruimtes gedacht. Het kleinste lid van de OFYR familie, de OFYR Tabl’O, is compact, efficiënt en elegant. Deze tafelgrill past met haar formaat prima op tafel. Door de dubbelzijdige plaat kun je zowel plancha-koken als grillen, waardoor je dat echte barbecuegevoel krijgt, maar dan aan tafel. 

OFYR

Duurzaamheid

Duurzaamheid en efficiëntie zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven. De OFYR Tabl’O speelt hier perfect op in met de OFYR Kokosbriketten. Compact en 100% duurzaam, en gemaakt van het restafval van kokosnoten. De briketten creëren hoge temperaturen en hebben een brandtijd van 2-3 uur: ideaal voor een avondje koken aan tafel. In combinatie met de OFYR Quick Starter is de Tabl’O in 20 minuten klaar voor gebruik met 16-18 briketten. Bovendien geven ze minimale rook, geur en afvalstoffen af, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je buren komen klagen over de rookgeur. 

Dus: ga jij voor de winterbarbecue of kan jij deze lente, zomer en herfst niet zonder de tafelgrill? 

Lees ook: Met deze tip verbranden je bamboespiesjes niet op de grill

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: OFYR | Beeld: OFYR