08 juli 2019

Voor onze rubriek lezersrecepten zijn wij op zoek naar jouw lekkerste creatie! 

Op Kookfans zie je dagelijks de lekkerste recepten voorbijkomen. We willen onze lezers graag inspireren met de lekkerste recepten, maar andersom willen we ook graag door jullie geïnspireerd worden. Daarom zijn wij op zoek naar lezersrecepten!

Sta jij regelmatig in de keuken je eigen creaties klaar te maken en willen je eetgasten graag het recept van het heerlijke maaltje? Dan zijn zij niet de enigen. Ook wij zijn benieuwd naar jouw lekkerste recept! 

Jouw recept op onze website

Kookfans is op zoek naar lezersrecepten! Heb jij een zelfbedacht recept dat jij graag terug zou willen zien op onze website? Dan ontvangen wij dat recept maar al te graag van je, zodat we ‘m kunnen delen met al onze lezers. We plaatsen daarbij graag een foto van jouw maaltijd en zetten ook jouw naam erbij (als je dat wilt natuurlijk).

Recept insturen

Wil jij je recept wel met ons delen? Hartstikke leuk! Wij ontvangen in dat geval graag een mailtje op [email protected] met de volgende gegevens:

  • De naam van het gerecht;
  • De ingrediënten en bereidingswijze;
  • Een leuke anekdote over het recept. Bijvoorbeeld hoe je op het recept bent gekomen, waarom je het zo lekker vindt of met wie of voor wie je het graag klaarmaakt;
  • Een foto van je recept van goede kwaliteit die wij mogen gebruiken op onze website en op onze Instagrampagina;
  • Ook horen we graag of je het leuk vindt als we je naam bij het artikel zetten.

Lees ook: Lezersrecept: Romige quiche

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Unsplash