01 februari 2023
Sabine

De pannen in prachtig azuurblauw wil je in je keuken hebben staan

Mensen die bekend zijn met Le Creuset weten dat de pannen van dit merk een beetje de Rolls Royce onder het kookgerei zijn. De items van het merk waren al hebberigmakend, maar de nieuwe pannen en bijbehoren uit de Azure collectie zetten we nog hoger op ons verlanglijstje. 

Liefde voor mooie pannen

Ligt het aan ons, of is koken een stuk leuker als je het kunt doen met mooie pannen, mooie spatelt en dito ramekins? Bij Le Creuset lijken ze het goed te snappen. Het Franse merk maakt al jaren prachtig keukengerei en vandaag doen ze nog een duit in het zakje. Le Creuset lanceert namelijk de Azure collectie.

De collectie

De nieuwe Azure collectie bestaat uit prachtige items. Denk aan gietijzeren kookgerei, steengoed voor de oven, bakgerei van aardewerk en kookaccessoires. Alles wat je nodig hebt om hartige gerechten en zoete lekkernijen te bereiden. En dit allemaal in een prachtige blauwe kleur, eentje waardoor je onmiddellijk verlangt naar mediterrane landen en waardoor je zin krijgt om te koken, te bakken en te experimenteren in de keuken.

De collectie is vanaf morgen verkrijgbaar in de Le Creuset-winkels en op de website. 

Lees ook: Eenpansgerecht: kip met romige knoflooksaus

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Le Creuset