23 februari 2024
Hanna Mellema

En hij is héél binnenkort al verkrijgbaar

Wie is er niet mee opgegroeid: de iconische Happy Meal van McDonald’s, gevuld met heel veel lekkers én natuurlijk een speeltje. Voor de liefhebbers van dit stukje nostalgie is er nu ge-wel-dig nieuws: McDonald’s  lanceert binnenkort namelijk een Happy Meal, speciaal ontworpen voor volwassenen!

Volwassenen Happy Meal

De Happy Meal is sinds jaar en dag een waar fenomeen, bij zowel jong als oud. Het enige nadeel? De porties zijn natuurlijk van kinderformaat. Maar, daar heeft de McDonald’s nu een oplossing voor: de komende maand bieden ze een speciale Happy Meal voor volwassenen aan! Volgens de restaurantketen zal dit menu geschikt zijn ‘voor alle volwassenen met lekkere trek’.

De volwassenen Happy Meal is vrijwel hetzelfde als de reguliere box, maar dan met porties van groter formaat. Liefhebbers krijgen friet en een drankje, en kunnen daarnaast kiezen uit een Big Mac of 9 McNuggets. Enne, uiteraard bevat de Happy Meal ook een speeltje!

Op Instagram geeft de McDonald’s alvast een preview van de limited edition Happy Meal:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl)

Unieke speeltjes

In bovenstaande video is ook al te zien welke speeltjes in de volwassenen Happy Meal zullen zitten. En dat zijn speciale collectors items, ontworpen door de Amerikaanse designer Kerwin Frost.

Stijn Mentrop, Chief Marketing Officer bij McDonald’s NL, vertelt: “Wie kan zich niet herinneren dat ze hun eerste Happy Meal bij McDonald’s hebben gegeten? We zien in de laatste trends onder jongeren (18-25) een grote hang naar nostalgie. Om hier antwoord op te geven introduceren we een speciale meal in een grote box met een collectible. Onze samenwerking met Kerwin Frost staat voor fun, entertainment en zelfexpressie en dat zie je terug in de collectibles die hij ontworpen heeft.”

Beperkt beschikbaar

Wil jij deze speciale Happy Meal gaan uitproberen? Let dan wel op: het menu is een ‘App Exclusive‘, dus je hebt de McDonald’s-app nodig om deze te bestellen.

De Happy Meal voor volwassenen kost €12,50. Hij is beschikbaar van dinsdag 27 februari t/m 25 maart 2024, bij alle McDonald’s locaties (exclusief de McDonald’s Locatie Schiphol Lounge). Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Lifehack: zo krijg je loaded fries bij de McDonald’s

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Marketing Tribune, Instagram @mcdonaldsnl | Beeld: Adobe Stock