02 november 2017

Mmm, we’re lovin’ it!

Eerlijk is eerlijk, een leven zonder af en toe een Maccie te pakken bestaat eigenlijk niet, toch? De laatste tijd is McDonald’s vaak voorbij gekomen op Kookfans, want er zijn een hoop veranderingen rondom deze fastfoodketen. Zo zou de keten mogelijk van naam veranderen en verdwijnt déze bekende burger van het menu. Niet allemaal goed nieuws dus, maar misschien kan dit nieuwtje dat weer compenseren!

Het bekende McDonald’s frietje, maar dan wel met een fantastische twist!

Sweet potato fries
McDonald’s doet het steeds minder goed in Amerika. De fastfoodketen heeft inmiddels al aardig wat filialen moeten sluiten en daar moet nu verandering in komen. Ze zijn hier begonnen met speciale touch-screen kiosken op verschillende locaties in de VS. Klanten kunnen hier van begin tot het eind helemaal zelf hun burger samenstellen. Helemaal leuk en dat is nog niet alles. De officiële Twitter-pagina van McDonald’s maakte onlangs nog een fantastisch bericht bekend. Er zou een nieuw item aan het menu worden toegevoegd, namelijk: zoete aardappel frietjes! In het Twitter-bericht zegt McDonald’s: “Het perfecte bijgerecht voor bij de perfecte burger. Zoete aardappel frietjes. #MyPerfectBurger.”

Texas
De zoete aardappel frietjes vallen tot nu toe goed in de smaak bij het Amerikaanse publiek. Onlangs maakte de keten daarom ook officieel bekend dat de frietjes in het vaste menu worden opgenomen bij verschillende filialen in Texas. Laten we hopen dat het zo’n succes wordt, dat wij hier in Nederland binnenkort ook kunnen genieten van deze zoete aardappel frietjes!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill