03 november 2017
Maayke

Bakker Braat komt met chocoladeletter vol sterke drank

Een betere manier om Sinterklaas dit jaar te vieren is er haast niet. De kinderen hun eigen chocoladeletter, maar dit jaar is er ook speciaal gedacht aan de volwassenen van ons land. Bakker Jimmy Braat kwam eerder dit jaar namelijk al met het idee om een gebakje met Licor 43 te maken. Hier werd zo enthousiast op gereageerd dat hij nu een chocoladeletter gevuld met Licor 43 op de markt heeft uitgebracht!

De bestellingen zijn voor de bakker bijna niet meer bij te houden sinds eergistermiddag.

Facebook winactie
Eergisteren plaatste de bakker een bericht op Facebook. De prijs? Je volledige voornaam in met drank gevulde chocoladeletters winnen. Er kwamen hierna duizenden reacties binnen. Zelf was bakker Braat hier een beetje beduusd van. “Ik word platgebeld en gemaild met bestellingen. Het is eigenlijk absurd, ik ben maar een klein bakkertje.” Na schatting heeft hij al honderdenden chocoladeletters met Licor 43 verkocht. “En dan staat het nog maar een dag op Facebook. Ook bedrijven bestellen ze veel, net nog een drankwinkel uit Lelystad.”

Chocoladeletters
Meerdere bekende snoepwinkels als bijvoorbeeld Jamin verkopen gevulde chocoladeletters. Advocaat, stroopwafels, genoeg om op te noemen. Maar een letter met echte alcohol erin? Dat is wel uniek. Ook zo’n lekkere chocoladeletter winnen? Bakker Braat zegt half november de winnaar(s) te kiezen, dus meedoen kan nog!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Wikimedia Commons