01 november 2022
Redactie Kookfans

Sportkleding, we zijn er dol op. Het zit niet alleen lekker tijdens het daadwerkelijke sporten, maar ook ervoor of erna. Ben je nog op zoek naar mooie sportsetjes? Dan ben je bij Norah aan het juiste adres.

Active wear

Mooie sportkleding zorgt er automatisch voor dat je meer zin krijgt om te bewegen. Na een succesvolle nightwear collectie lanceert het kledingmerk Norah nu ook een active lijn. En die stelt niet teleur! Leuke printjes, hippe kleuren en fijne stoffen: wat wil je nog meer?

De lijn is bedoeld voor alle vrouwen die graag actief zijn. Of dat nou betekent dat je keihard staat te zwoegen in de sportschool of iedere dag een rondje wandelt met de hond; alle vormen van beweging verdienen een fijne outfit waarin je goed kunt bewegen en je comfortabel voelt. De collectie bestaat uit comfy leggings, los vallende T-shirts, grote sweaters, een sporttas en een bidon. Extra fijn is dat de gehele active collectie in maat 36 t/m 48 te verkrijgen is.

Je bekijkt de hele collectie hier en hieronder vind je een greep uit onze favorieten.

Norah

Kende je Norah nog niet? Foei! Het merk heeft niet alleen sportkleding, maar ook te gekke, betaalbare fashion. Alles is verkrijgbaar in maat 36 t/m 48. Ze spreken bij Norah niet van plussize, maar gewoon van maten voor de Nederlandse vrouw. De webshop wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, van mooie basics tot de laatste trends. Ook hebben ze bij Norah meerdere exclusieve collecties, zoals de eerder genoemde nightwear collectie en een denimcollectie.

Grote kans dat je weleens een winkel hebt gespot, want met meer dan 90 winkels door heel Nederland – en 2 in België – is Norah niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Welke items ga jij scoren om in te sporten en/of snacken?

Bron en beeld: Norah