10 maart 2022
Jaimy Boer

Bakkers klaar? Kijken maar!

Ben jij al klaar voor aanstaande zaterdag? Dan begint namelijk het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Het is alweer het negende seizoen van de populaire bakwedstrijd, en dit seizoen is een tikketje anders. Daarom zetten we negen redenen op een rij waarom jij dit seizoen moet kijken! 

1. Diverse kandidaten

In het negende seizoen komen de kandidaten uit alle windstreken. Zo heeft Enzo zijn roots in Frankrijk, komt Mary uit Schotland en woont Tom in België. Benieuwd naar de andere kandidaten? Klik dan hier!

2. Nieuwe uitdagingen

Naast de verschillende windstreken, hebben sommige kandidaten ook extra uitdagingen tijdens de bakwedstrijd. Meerdere bakkers bakken namelijk vegan of glutenvrij. Dat belooft wat!

3. Andere locatie

Jazeker, Heel Holland Bakt is ontzettend populair en daarom was de vorige locatie niet meer goed genoeg. Jurylid Janny van der Heijden liet onlangs nog weten dat de paparazzi in de bosjes lagen. Een nieuwe locatie was dus gewenst.

4. Niet meer op zondag

Niet alleen de locatie is veranderd, ook de dag waarop Heel Holland Bakt wordt uitgezonden. Het nieuwe seizoen wordt namelijk een dag eerder uitgezonden. Dus zap voortaan elke zaterdag om 20:30 uur naar NPO 1 voor je favoriete bakwedstrijd.

Benieuwd naar de andere redenen? Je leest het op de volgende bladzijde!

[1/2]