06 november 2020

Taartliefhebbers zullen dit geweldig vinden 

De pepernoten liggen alweer geruime tijd in de schappen. Misschien heb jij inmiddels al aardig wat handjes van het snoepgoed naar binnen gewerkt, of je wacht netjes tot het december is. Hoe dan ook, het blijft een populaire lekkernij. De afgelopen jaren verschenen er naast de standaard kruidnoten ook steeds meer bijzondere smaken. Hema doet ook mee aan die trend en komt weer met een overheerlijke smaak!

Nieuwe smaak

De simpele pepernoten bestaan inmiddels al jarenlang. En hoewel de originele variant altijd goed is, zijn we af en toe wel in voor wat afwisseling. Verschillende merken spelen daar de afgelopen jaren al enthousiast op in. Ook Hema heeft al aardig wat smaken in het assortiment, waaronder (hoe kan het ook anders) tompouce. Maar je kunt ook kiezen voor karamel-zeezout, carrot cake of stroopwafel bij het warenhuis. Daar kunnen we vanaf nu de smaak lemon-cheesecake aan toevoegen!

Een goed-koopje

Een pepernoot die naar een van onze favoriete taarten smaakt, dat kan toch niet misgaan? De kruidnoten zijn ook nog eens omhuld met 46% witte chocolade. Loopt het water je al in de mond? Voor slechts twee euro scoor je een zakje lemon-cheesecake pepernoten van 200 gram bij Hema. Dat is niet alleen een koopje, het is ook nog een goed-koopje. De lekkernij is namelijk gemaakt van UTZ-gecertificeerd cacao en bevat geen toegevoegde smaakstoffen.

Ook lekker: Recept: arretjescake met chocoladekruidnoten en Licor 43

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Hema | Beeld: Pixabay, Hema