18 juli 2019

De Queen vraagt een dosis ervaring op het hoogste niveau!

Ben jij een doorgewinterde haute cuisine kok en op zoek naar een beetje meer uitdaging? Dan kan je wellicht de Queen in het prachtige Buckingham Palace voorzien van een lekker maaltje. Queen Elizabeth is namelijk op zoek naar een goede kok en stelt haar eisen in de vacature. Daarnaast geeft ze ook aan hoeveel je gaat verdienen. Lijkt dit je wat?

Wie wordt de toekomstige ‘Demi Chef de Partie’?

De functie

De functieomschrijving geeft duidelijk aan dat de kok moet voldoen aan ‘the highest standards’. Dit betekent dat je als kok van de Queen in staat moet zijn om door het hele land te kunnen reizen, om vervolgens in verschillende kastelen te kunnen koken. Dit doe je niet alleen, maar in teamverband, dus je moet niet té zelfstandig zijn.

Kwaliteitskok

De Queen heeft natuurlijk ook haar voorkeuren. In de vacature wordt dan ook aangegeven dat de chef ervaring van het hoogste niveau moet zijn. Daarnaast maakte de voormalige chef van de Queen, Darren McGrady, ooit bekend dat Queen Elizabeth een echte zoetekauw is. Ze eet dagelijks een plakje huisgemaakte cake en neemt vaak een dessertje mee wanneer ze onderweg is. De chef in spe zal dus ook wat patisserie-skills moeten bezitten!

Wat schuift het

Of deze veeleisende functie veel oplevert? Dat geeft de koningin alvast aan. Met deze functie zal de chef een jaarsalaris van 22.076,04 pond ontvangen. Dit is omgerekend zo’n 24.442 euro, oftewel: 2029,25 euro bruto per maand. Echter zijn er nog wel allerlei groeimogelijkheden, dus wie weet kan je er ooit nog rijk van worden. Beginnen je handen al te kriebelen? Dan kan je gewoon solliciteren via deze vacature. Succes!

Lees ook: Dit eet Kate Middleton om haar stralende huid te behouden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Unsplash