23 november 2017
Naomi

Het water stroomt ons al in de mond bij het zien van deze burger!

Dat de Kookfans-redactie gek is op een vette hap van de McDonald’s is je vast niet ontgaan. Soms hebben ook wij geen zin om te koken en dan gaat zo’n lekkere burger van de Mac er zeker wel in. Nu mogen we het weer hebben over onze favoriete fastfoodketen, omdat er iets nieuws is wat we jullie niet willen onthouden. 

Van deze burger stroomt het water ons spontaan in de mond.

Experimenteren
Dat McDonald’s niet vies is van een beetje experimenteren, bewezen ze al met hun Hollandse kaasplankje en ook de Burgers met mozzarella en pesto waren nieuw voor ons. Nu laat de fastfoodketen de harten van de zoetekauwen onder ons ook harder slaan. Er is nu namelijk een heerlijke zoete burger geïntroduceerd. Wij stellen je voor aan de McSweet! Een heerlijk broodje gevuld met een andere grote liefde van ons: Nutella!

Italië
Wij zullen helaas nog even geduld moeten hebben, omdat dit broodje alleen nog maar geïntroduceerd is in Italië. Als wij onze grote vriend McDonald’s een beetje kennen zal dat echter niet lang meer duren. Wij gaan duimen! En als je je afvraagt of dat broodje er net zo lekker uitziet als het klinkt, kunnen we je geruststellen; dat is het geval. Kijk maar!

 

Deel dit bericht zo veel mogelijk, zodat McDonald’s kan zien hoe graag wij die burger ook in Nederland en België willen hebben!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: McDonald’s | Beeld: Pexels