14 september 2021

Voor een feestje op tafel!

Wil jij je lunch of avondeten nog lekkerder maken? Dan hebben we goed nieuws! Tex Mex merk Santa Maria introduceert deze week namelijk twee nieuwe soorten groentetortilla’s: bieten en wortel. Lees gauw verder! 

Bomvol groenten

Met de nieuwe producten van Santa Maria maak je van elke maaltijd een feestje. De gekleurde tortilla’s zien er niet alleen vrolijk uit, maar zitten ook bomvol met groenten. Hierdoor is het niet alleen voedzaam, maar ook goed voor je lichaam. Ook bevatten de tortilla’s geen toegevoegde suikers of additieven. Wat een goed nieuws!

Veelzijdig te gebruiken

De tortilla is al een veelgebruikt ingrediënt en deze groentetortilla’s beloven je maaltijd nog lekkerder te maken. Gebruik ze als tortillawrap, tortillapizza, burrito, quesadilla of een smakelijke fajita. Beleg ze met een smeersel en een lekkere topping en je kunt aan tafel! Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie van hüttenkäse, spinazie en tomaat op een bieten tortilla? Of een wortel tortilla als fajita met een hele hoop kaas? Wij kunnen niet wachten om hier onze tanden in te zetten.

Waar te koop?

Heb jij nu ook zin gekregen om te experimenteren met deze smakelijke groentetortilla’s? Gelukkig hoef je hiervoor niet lang te wachten. De bieten- en wortel- groentetortilla’s van Santa Maria zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn. De tortilla’s zijn te koop in een 6-pack, voor de prijs van €2,49.

Ook lekker: Recept voor tortilla-omelet met kaas en bonen

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: Santa Maria