19 maart 2024
Sara Bergsma

De snoepwinkel verkoopt paaseitjes in de smaken mimosa en ijskoffie

Pasen is over een week en dat houdt in dat de paaseitjes alweer maanden in de schappen liggen. Een uitgebreid assortiment aan paaseitjes kan natuurlijk ook bij Jamin niet ontbreken. Enne, de snoepwinkel verkoopt weer een aantal bijzondere smaken die je zeker wilt proeven. Wat dacht je van paaseitjes met mimosa- of ijskoffiesmaak?

Paaseitjes

Natuurlijk is Pasen pas op 31 maart, maar die heerlijke paaseitjes liggen al weken van tevoren in de schappen naar ons te lonken. En wees nou eerlijk, lukt het jou om er maar eentje te eten? Je begint altijd met een enkel eitje en voor je het weet, word je omringd door snoeppapiertjes…

En we gaan het nog een beetje erger voor je maken. Bij de Jamin hebben ze namelijk zo’n geweldig assortiment. Je vindt er niet alleen de standaard smaken zoals melk, wit en puur, maar ook allerlei gekke varianten die nét een beetje anders zijn. Elk jaar voegen ze weer nieuwe smaken toe en dat wil je natuurlijk niet missen.

Nieuwe smaken

Ken je (of ben je) iemand die helemaal weg is van mimosa’s of die in de zomer niet zonder ijskoffie kan? Nou, dan moet je deze nieuwe paaseitjes zeker eens proberen! Zie het als een lekker kleinigheidje voor jezelf. Naast mimosa en ijskoffie hebben ze nu ook smaken zoals bokkenpootjes, Pina Colada, Ginger Beer, Bubble Tea en Bossche Bol toegevoegd aan het assortiment.

Ga jij één van deze smaken uitproberen? Of houd je het toch liever bij de klassieke smaken?

Lees ook: Move over crompouce, de ‘crookie’ moet je proeven!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Jamin | Beeld: Adobe Stock