31 mei 2024
Esther Reitsema

Dit móeten we hebben!

De meeste mensen waren not amused toen McDonald’s begin dit jaar hun bakjes fritessaus verving door zakjes fritessaus. Gelukkig komt de fastfoodketen nu met een geweldig goedmakertje. Vanaf volgende week kun je namelijk een limited edition fles van de iconische saus kopen! 

Fritesauszakjes

Het was een flinke teleurstelling toen je dit jaar voor de eerste keer bij McDonald’s kwam. De heerlijke fritessaus die je normaal gesproken in een bakje kreeg om je veel te zoute frietjes in te dippen, was vervangen door een plastic zakje. Hoewel er een groep mensen was die dit als een voordeel zag omdat ze het zo gemakkelijker over hun burger konden smeren, was het merendeel van de Maccie-fans niet bepaald blij.

Limited edition flessen

Vooralsnog lijkt het erop dat McDonald’s niet van plan is om hun rigoreuze beslissing terug te draaien. De fastfoodketen komt echter wél met een goedmakertje. Zojuist werd namelijk bekend dat er limited edition flessen van 250 milliliter worden uitgebracht. Ja, inderdaad: een héle fles van hun iconische saus. En die is niet alleen bedoeld voor bij je portie patat. Gehaktballen, sperziebonen, gebakken eieren: het smaakt allemaal lekkerder met de Amerikaanse fritessaus. McDonald’s moedigt dan ook iedereen aan om met de hashtag #MakeItMac te laten zien waar je de saus bij eet.

In de app

Móet jij een fles van de iconische Mac-saus hebben? Dan is het handig om de app alvast paraat te hebben. Daarin zijn de flessen vanaf dinsdag 4 juni namelijk te koop voor 3,50 euro per stuk. Enne, OP=OP, dus we raden je aan om er snel bij te zijn. We weten inmiddels immers dat al het nieuws dat de Mac aanbiedt, in goud verandert. Wij zijn in ieder geval in de app te vinden aankomende dinsdag!

Lees ook: TikTok-gebruiker komt met geniale oplossing voor irritante sauszakjes van McDonalds

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: FHM | Beeld: Adobe Stock