Sara Bergsma

Een regelrechte lifehack!

Vanaf 1 januari 2024 moeten we het bij McDonalds doen met frietsaus uit zakjes in plaats van bakjes. En hoewel deze verandering natuurlijk goed is voor het milieu, zorgen de nieuwe zakjes soms voor flink wat irritaties. Gelukkig circuleert er op TikTok een super handige lifehack, die het je een stuk makkelijker gaat maken. 

Frietjes dippen

Voor deze lifehack moet je wel snel zijn, want je hebt er de limited edition Happy Meal voor volwassenen voor nodig. Enne, die is alleen deze maand nog beschikbaar.

Hoe het werkt? Bij de volwassenen Happy Meal krijg je een speciaal speeltje: een McNugget Buddy. Deze figuurtjes zijn er in verschillende varianten, elk met een unieke outfit. Het idee is dat je de buddy’s kunt mix-and-matchen, doordat je ze kunt loshalen van hun kostuum. Enne, laten die kostuums nou net het perfecte formaat van een sausbakje zijn!

Op TikTok gaat deze lifehack he-le-maal viral. En zeg nou zelf, dit is toch de ideale oplossing?

@naomiverseveld Ja sorry maar dit is de lifehack van m’n leven ? #mcdonalds #lifehack ? Europapa – Joost

Happy Meal

Zoals we al zeiden moet je wel snel zijn om een McNugget Buddy te scoren. De Happy Meal voor volwassenen is namelijk slechts tijdelijk beschikbaar, van dinsdag 27 februari t/m 25 maart 2024. Je kunt hem bij vrijwel alle McDonald’s locaties krijgen voor maar €12,50. Let op: het menu is een ‘App Exclusive’, dus je hebt wel de McDonald’s-app nodig om deze te bestellen.

De volwassenen Happy Meal is vrijwel hetzelfde als de reguliere box, maar dan met porties van groter formaat. Liefhebbers krijgen friet en een drankje, en kunnen daarnaast kiezen uit een Big Mac of 9 McNuggets. Enne, misschien wel het belangrijkst van allemaal: de Happy Meal bevat daarnaast dus 1 van de 6 McNugget Buddies.

Wij kunnen niet wachten om de Happy Meal én deze geniale lifehack uit te proberen!

Lees ook: Zo bewaar je knoflook het best

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels