06 juli 2023
Sanne

Van de McShaker Fries tot de Chicken Big Mac

Goed nieuws voor liefhebbers van McDonald’s: de fastfoodketen heeft namelijk nieuwe items toegevoegd aan het menu voor de zomer. Zo zijn oude vertrouwde favorieten weer terug en worden er gloednieuwe items geïntroduceerd. Dat wordt racen naar de McDrive!

Chicken Big Mac

De Chicken Big Mac is weer terug van weggeweest! Deze heerlijke Big Mac met krokante kipburger stond al eens eerder op het menu, maar was daarna helaas een lange tijd niet meer verkrijgbaar in Nederland. Op veler verzoek heeft McDonald’s de Chicken Big Mac dus weer toegevoegd aan het zomermenu. De burger met krokante kipburger, cheddar kaas, knapperige sla, augurken en de geliefde Big Mac saus wil je zeker proberen. Want je weet maar nooit wanneer-ie weer van het menu verdwijnt…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl)

McShaker Fries

Qua burgers, drankjes, ijsjes en snacks wordt er regelmatig iets nieuws toegevoegd aan het menu, maar de klassieke Franse frietjes zijn al jaren hetzelfde – tot nu!  McDonald’s introduceert namelijk de McShaker Fries. Dat zijn dezelfde goudgele frietjes, maar dan verrijkt met smakelijke paprikakruiden. Overigens is de naam niet voor niets gekozen. Je krijgt de frietjes en de kruiden namelijk los. Dit moet je zelf bij elkaar gooien in een zak en vervolgens goed shaken om de kruiden te verdelen.

Oude favorieten

Tot slot zijn er nog twee oude favoriete terug op het menu. De Spicy Cheeseburger is namelijk ook weer verkrijgbaar, net als de verfrissende Strawberry Lemonade. Een heerlijk zomers drankje, die vorig jaar ook al verkrijgbaar was. Perfect om te combineren bij een lekkere snack, of gekruide frietjes. Wij gaan in elk geval snel richting de McDonald’s om alle nieuwe items te proberen. Eet smakelijk!

Lees ook: Hierom moet je altijd om het bonnetje bij de McDonald’s vragen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Fem Fem, Instagram @mcdonaldsnl | Beeld: McDonald’s