21 februari 2022
Sanne

Chocoladeliefhebbers opgelet!

De week begint goed voor fans van McDonald’s. De fastfoodketen heeft namelijk een nieuwe McFlurry-smaak aan het menu toegevoegd. En wij kunnen je verzekeren: deze wil je proeven. 

Nieuwe smaak

De McFlurry is één van de populairste en bekendste ijsjes die op het menu van McDonald’s staan. Van de McFlurry Snickers tot Oreo en de classic M&M’s Pinda-variant: je kunt volop variëren met smaken en sausjes. Toch vond de fastfoodketen het tijd voor een nieuwe smaak in het assortiment: de Côte D’Or McFlurry!

Belgische chocolade

Goed nieuws voor alle zoetekauwen en chocoladeliefhebbers dus. De McFlurry Côte D’Or combineert het beste van McDonald’s en het beste van de Belgische chocolade, oftewel: the best of both worlds. Heerlijk smeuïg roomijs, gecombineerd met krokante stukjes Côte D’Or melkchocolade. Maak het af met chocolade-, karamel- of aardbeiensaus en je traktatie is compleet. Dat wordt genieten!

Côte D'Or McFlurry

McFlurry Côte D’Or. (Beeld: McDonald’s België)

Over de grens

We snappen dat je inmiddels niet kunt wachten om deze nieuwe McFlurry-smaak te proeven, maar er zit helaas ook één klein nadeel aan dit smakelijke nieuws. De nieuwe McFlurry is vooralsnog namelijk alleen verkrijgbaar in België. Woon je in het zuiden van Nederland? Dan kun je natuurlijk heel makkelijk een ritje over de grens maken om ‘m te proeven. Voor de rest wordt het een weekendje weg naar onze zuiderburen of afwachten tot hij in Nederland aan het menu wordt toegevoegd.

Lees ook: Dit product zal waarschijnlijk nooit meer bij McDonald’s verkocht worden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: McDonalds België, Tagmag | Beeld: McDonald’s België, iStock