07 maart 2024
Hanna Mellema

Ga jij voor Franse frietjes of een Big Mac op je nagels?

Fan van McDonald’s én van beauty? Dan is er nu geweldig nieuws voor jou. De fastfoodketen heeft namelijk in samenwerking met Nails.INC een eigen nagellak collectie uitgebracht! Nu kun je je liefde voor McDonald’s ook uitdragen met stijlvolle nailart. En wie wil dat nou niet?

Nagellak collectie

Wie dacht dat McDonald’s enkel aan kipnuggets en Happy Meals deed, had het mis. Na samenwerkingen met onder andere Crocs en Moschino heeft de fastfoodketen nu een nieuwe collab met cosmeticabedrijf Nails.INC. Ja, echt! Liefhebbers kunnen hun nagels helemaal mooi maken met de nieuwe McDonald’s x Nails.INC nailart collectie.

De collectie bestaat uit allerlei verschillende items. Zo zijn er nagellakjes in de iconische rode McDonald’s kleur én in de kleur van een Big Mac, en verder kun je je nagels decoreren met allerlei nagelstickers en glitters. Is dat je allemaal te veel moeite? Dan kun je zelfs kant-en-klare nepnagels kopen, mét Franse frietjes erop. Hoe leuk!

Beeld: Nails.INC

Inspiratie

Van frietjes en burgers tot de goudgele bogen: met deze collectie kun je eindeloos variëren én je liefde voor de McDonald’s uitdragen. Heb je nog wat inspiratie nodig? Op Instagram deelt Nails.INC allerlei prachtige manicures.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nails.INC (@nailsinc)

McDonald’s Happy Meal

Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze nieuwe samenwerking. Houd jij het toch liever bij eten in plaats van nagels lakken? Ook dan hebben we goed nieuws. Deze maand kun je bij McDonald’s namelijk een speciale Happy Meal voor volwassenen bestellen! De volwassenen Happy Meal is vrijwel hetzelfde als de reguliere box, maar dan met porties van groter formaat. Liefhebbers krijgen friet en een drankje, en kunnen daarnaast kiezen uit een Big Mac of 9 McNuggets. Enne, uiteraard bevat de Happy Meal ook een speeltje. Rennen naar het restaurant, dus!

Lees ook: Lifehack: zo krijg je loaded fries bij de McDonald’s

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Nails.INC, Instagram @nailsinc | Beeld: Adobe Stock, Nails.INC