22 januari 2021

Op deze manier weten ze precies welke bestelling bij welke auto hoort

Maak jij zo nu en dan een ommetje door de McDonald’s drive thru? Dan heb jij je vast weleens afgevraagd hoe de medewerkers nou precies weten welke bestelling bij welke auto hoort. Vooral met een lange rij auto’s, kan dat namelijk best eens lastig zijn. Nou, daar heeft de fastfoodketen een handig trucje voor. Op TikTok legt een McDonald’s-medewerker uit wat dat trucje precies is. 

Bovenmenselijk goed geheugen

De 17-jarige TikTokker Katie Clarke heeft een bijbaantje bij de McDonald’s en staat geregeld achter het drive thru-raampje om bestellingen op te nemen en af te geven. Ze krijgt dan ook geregeld de vraag hoe ze die bestellingen nou precies onthoudt. Daar heb je namelijk geen bovenmenselijk goed geheugen voor nodig, want daar heeft McDonald’s gewoon een handig trucje voor. Op TikTok laat ze zien hoe zij precies weet welke burgers en frietjes bij welke auto horen.

Say cheese!

Het is eigenlijk heel simpel: nadat iemand zijn of haar bestelling heeft doorgegeven, maakt een camera in de drive thru een foto van de auto. Wanneer de McDonald’s-medewerkers een bestelling klaar hebben liggen, hoeven ze alleen naar de foto te kijken om te zien of die voor de auto is die bij het raam staat. Handig, toch? Bij een kleine drive thru is dit misschien niet altijd nodig, maar vooral bij de grotere vestigingen is dit toch wel erg slim. Enne, Katie deelt nog wel een kleine tip: “Misschien is het beter om niet in je neus te peuteren. Wij kunnen alles zien en we judge you.” Aiii…

@katieeclarkee

I get asked this all the time sooo ahahah

? Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) – The Wombats

Lees ook: Zo maak je met een droogtrommeldoekje een aangekoekte pan brandschoon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash,