09 oktober 2018

Deze populaire hamburger is (tijdelijk) niet verkrijgbaar bij de McDonald’s

Eens in de zoveel tijd past McDonald’s haar menu aan. Meestal komen er dan een aantal nieuwe hamburgers bij, en blijven de oude, vertrouwde burgers op het menu staan. Helaas is het nu zo ver dat er een heel populaire hamburger (tijdelijk) van het menu verdwijnt…

McDonald’s kondigt het nieuws aan door middel van deze een humoristische video.

McDonald’s op social media

De Amerikaanse fastfoodketen is erg actief op social media. Zo zijn alle vertrouwde fans binnen mum van tijd op de hoogte zodra er iets verandert op het menu. Zo ook dit nieuws, dat (helaas) de populaire burger de ‘Big Tasty’ tijdelijk van het menu verdwijnt. Aan de hand van een grappige video waarin de ‘Big Tasty’ de McDonald’s appt laat de burger weten dat het een tijdelijke break-up is. “Als je favo Burger vindt dat jullie een break moeten nemen… Onze Big Tasty verdwijnt vanaf dinsdag 9 oktober tijdelijk van het toneel, maar sluit jullie op dinsdag 13 november weer in de armen”, zo schrijft de fastfoodketen bij de gedeelde video.

Opnieuw afscheid van de Big Tasty

Het is niet de eerste keer dat deze populaire burger van het menu verdwijnt. Vorig jaar oktober waren ook vele fans teleurgesteld na het nieuws dat de Big Tasty tijdelijk zou verdwijnen. Waarom het nu, precies een jaar later weer tijd is om afscheid te nemen van deze burger? Volgens McDonald’s zelf is dit om ruimte te maken voor twee oude bekende burgers, namelijk de Old Dutch en Le Brie. Voor de echte kaasliefhebbers is dit dus enigszins goed nieuws. De liefhebbers van de Big Tasty zullen nog even geduld moeten hebben tot 13 november.

Lees ook: Oei! Deze burger kun je voortaan maar beter niet meer bestellen bij McDonald’s…

Dit later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill