28 april 2021

De gouden combinatie in een rode wikkel

Maltesers zijn de perfecte snack voor tussendoor. Even een graai in de zak of een reep, en onze zoete trek is weer gestild. Het merk is aan het experimenteren geslagen en komt met een nieuw product én smaak op de markt die ook heerlijk gaat zijn. Hoe klinkt chocolade en sinaasappel je in de oren? 

Sinaasappel

Maltesers komt met een nieuwe variant op de biscuits: sinaasappel Maltesers biscuits. De biscuits bevatten kleine stukjes van de Maltesers balletjes met knapperige stukjes honingraat en is omhuld met melkchocolade. Ook zitten er kleine stukjes sinaasappel in de vulling. Door de vorm kun je de koekjes delen met anderen, of helemaal zelf oppeuzelen natuurlijk. Hoe heerlijk klinkt dat?

Een nieuw product

Het chocolademerk heeft niet stilgezeten en komt ook met een ander product op de markt: ijs. Het merk verkocht al ijsjes in het ijsschap van de supermarkt, maar nu komt er ook een variant op de sinaasappelsmaak bij. Net als bij de andere ijsjes, bevat de nieuwe smaak ook kleine stukjes Maltesers met honingraat. Daarnaast heeft de nieuwe smaak ook een zoete sinaasappelsmaak en geur. Door het houten stokje kun je het ijsje overal eten, en daar worden we heel blij van!

Verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe producten zijn al populair in Groot-Brittannië, maar is nog niet bekend wanneer ze naar Nederland komen. Hopelijk komen ze nog voor de zomer, want de combinatie van chocolade en sinaasappel lijkt ons perfect voor een warme zomerdag. Ondertussen zijn we alvast aan het brainstormen wat voor heerlijke recepten we kunnen maken met de nieuwe biscuits!

Ook lekker: smeuïge brownies met Maltesers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Maltesers