Dit zijn ze: de drie nieuwe limited edition smaken van Tony’s Chocolonely

07 september 2018
Tjitske

Drie nieuwe Tony’s Chocolonely smaken!

Ieder jaar komt Tony’s Chocolonely met drie speciale, limited edition repen op de markt. Zo komen de gekste smaken voorbij met bijvoorbeeld pure chocolade met gember en citroen, melk met cola en donkere melk met rogge. Dit jaar heeft Tony’s zichzelf weer overtroffen met drie overheerlijke smaken.

Wij rennen naar de winkel

Limited edition

Tony’s Chocolonely komt ieder jaar uit met drie nieuwe, limited edition smaken. Deze repen zijn niet in de supermarkt te verkrijgbaar, maar alleen bij Wereldwinkels, WAAR, Bijenkorf, Marqt, Jamin en kleinere, onafhankelijke winkeltjes. Ga jij een van de smaken proberen?

Go Shorty

De eerste smaak die aangekondigd werd heet ‘Go Shorty’. Deze reep bestaat uit melkchocolade met shortbread en sticky karamel. Umm, dat klinkt toch verrukkelijk?

Blondie

De tweede smaak heeft een ‘zoete inval’. Deze blonde reep is gemaakt van witte chocolade gemengd met pure chocolade en gekarameliseerde pecannoten. Jammie!

Cookie Woogie

De derde en laatste reep heet de Cookie Woogie. Deze reep is gemaakt van pure chocolade met cacaokoekjes en karamel. Klinkt een beetje hetzelfde als Go Shorty, maar met pure chocolade. Wij zijn fan!

Lees ook: Vrouw krijgt sneer naar haar hoofd geslingerd op het bonnetje omdat ze geen rietje wil

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: WikiMedia Commons, Sebastian Koppehel