06 juni 2023
Dorien Ypma

Dat is nog eens fijn voor je portemonnee

Boodschappen worden tegenwoordig steeds duurder en wat is nu fijner dan besparen op deze wekelijkse of misschien wel dagelijkse uitgave. Naast aanbiedingen, acties en Jumbo Extra’s zijn er meer trucjes om geld te besparen in de supermarkt. Wij vertellen je graag meer over deze lifehack.

Houdbaarheidsdatum

Het is sowieso handig om de houdbaarheidsdatum van producten te checken, maar bij de Jumbo kan je dit gratis producten opleveren. Volgens de houdbaarheidsgarantie op de site van de Jumbo staat dat je het product gratis meekrijgt als het een houdbaarheidsdatum heeft van vandaag (niet letterlijk vandaag natuurlijk, maar de dag dat je er bent) óf als de houdbaarheidsdatum al verstreken is. Producten die dagvers worden gemaakt hebben een uitzondering. Nu denk je misschien: ik zie altijd een 50% korting sticker op die producten. Dat kan! Maar eigenlijk zou je het product gratis mee kunnen krijgen. Even aankaarten bij een Jumbo-medewerk(st)er dus.

Vierde in de rij, boodschappen gratis

Er zijn meer manieren om geld te besparen. Als je producten elders in een supermarkt goedkoper vindt, krijg je de producten gratis. En geeft Jumbo nog altijd bij de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis mee, mits er een kassa is die wel open kan.

Misschien moeten we toch maar eens de voorwaarden van Jumbo goed doornemen, want geld besparen wil iedereen!

Lees ook: ‘8 handige koelkasttips waarmee je geld bespaart’

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: FavorFlav | Beeld: Pixabay