05 juni 2023
Dorien Ypma

Eet het product niet als je een allergie hebt

Heb je afgelopen weekend boodschappen gedaan bij Boni en daarbij de Kip cordon bleu 2 stuks in je mandje gegooid? Let dan even goed op, er is namelijk een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor dit product. We vertellen je waar het precies om gaat.

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want super betrouwbaar, zou je denken. Soms gaat het toch mis, zoals nu bij supermarktketen Boni. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Heb je een allergie voor soja en/of pinda? Lees dan even verder.

Veiligheidswaarschuwing

Boni waarschuwt voor Boni Kip cordon bleu 2 stuks. Op de verpakking zit een foutief etiket. Hierdoor staan de allergenen soja en pinda niet op de verpakking vermeld. Eet het product absoluut niet als je een allergie voor soja en/of pinda hebt.

Specificaties

Om welk product gaat het?

  • Boni Kip cordon bleu 2 stuks
  • Streepjescode 8713279040975
  • Tenminste Houdbaar Tot (THT) datum 09-06-2023

cordon bleu

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de Kip cordon bleu terug te brengen. Indien je geen allergie voor soja en/of pinda hebt, kun je het product gewoon eten.

Lees ook: ‘Recept: overheerlijke orzo met kip, citroen en olijven’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: nvwa | Beeld: Adobe Stock, ©Princes